avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxele pe tranzacționare forex?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxele pe tranzacționare forex?

Salutare! Ma puteți ajuta va rog cu un răspuns privind taxele pe tranzacționare forex? Brokerul meu nu este din România și nu are niciun sediu aici. Taxele pe forex se fac din momentul în care am scos banii din aplicație, sau când am închis tranzacția pe profit, banii fiind în aplicație?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Impozitarea castigului pe forex broker din strainanate GabiPopa28 GabiPopa28 Buna ziua As dori tare mult sa inteleg cum cand si in ce fel pot platii impozitul pe venit obtinut din tranzactii financiare pe piata Forex Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Firma forex Mihai Iamandi Mihai Iamandi Vreau sa fac o firma de tranzactionare Forex si nu numai. Vreau sa tranzactionez banii mei si banii firmelor prop(Imi dau ei bani si impartim profilu. Le ... (vezi toată discuția)