avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma Forex
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma Forex

Vreau sa fac o firma de tranzactionare Forex si nu numai. Vreau sa tranzactionez banii mei si banii firmelor prop(Imi dau ei bani si impartim profilu. Le trimit o factura cu profit meu). Ce cod Caen imi trebuie? Imi trebuie o licenta o autorizatie ?
Contabilizez fiecare tranzactie din Banii Mei? Banii primiti de la firmele prop vreau sa le bag in contul principal .Platesc taxe pe profit ? Stiti pe cineva care face deja asta?
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
Mihai Iamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 23 Octombrie 2020
Mai bine o faceti ca persoana fizica si doar cu banii dumneavoastra.
Cu banii de la firme, asta cu "Imi dau ei bani si impartim profitul"e total iluzorie. Trebuie sa aveti firma autorizata cu broker si nu cred ca aveti dumneavoastra atatia bani. Scuzati, pardon! Si impartiti si pierderea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Activ. de trader marius2009 marius2009 vreau sa fac o societate com care sa aiba ca activ. principala exclusiv tranzactionarea instrumentelor financiare( actiuni, optiuni, contracte pe ... (vezi toată discuția)