avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urma cu 18 ani soțul meu a avut o AF..APrimit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urma cu 18 ani soțul meu a avut o AF..APrimit o amenda pe ...

În urma cu 18 ani soțul meu a avut o AF..APrimit o amenda pe firma la un control.In 2009 soțul meu a decedat.Am închis firma.Acum ,primăria insista sa plătesc aceea amendă. Au temei legal?Ce ma sfătuiți sa fac?
Bună ziua,

Amenda respectivă este prescrisă în mod normal. În ce sens insistă primăria să plătiți? V-au chemat în judecată sau nu v-au eliberat documente solicitate din cauza datoriilor?

Cabinet de Avocat „Forgaci Ionuț-Raul” a scris:

Bună ziua,

Amenda respectivă este prescrisă în mod normal. În ce sens insistă primăria să plătiți? V-au chemat în judecată sau nu v-au eliberat documente solicitate din cauza datoriilor?

Nu m au chemat în judecata,alte da5orii ni am dar,tot timpul îmi spun verbal sa plătesc amenda soțului...Întrebarea mea către dânșii a fost -pe ce nume îmi taie chitanță,...al soțului...
Exista un temeic legal ptr fe fac dânșii,sau e hartuire verbala?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Vă recomand să le transmiteți că soțul dvs. a decedat cu ceva timp în urmă, iar amenda este prescrisă, probabil chiar dinaintea momentului decesului. De asemenea, puteți să le puneți în vedere că aveau posibilitatea de a încerca recuperarea sumei respective în acest timp, ori la momentul succesiunii.

Temei legal există, în sensul că ei au dreptul să încerce să își recupereze sumele. În egală măsură, există temei legal pentru ca dumneavoastră să vă apărați!

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit dupa 13 ani tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog dati-mi un sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2001, februarie, fostul meu sot (de care am divortat in luna iulie e aceluiasi an, el ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva hartuirii? luteciprian luteciprian as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ? mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici ... (vezi toată discuția)
Firme recuperare-hartuire marcel alexandru marcel alexandru Este indicat sa dai in judecata pentru hartuire(scris+telefonic) o firma de recuperare care te hartuieste pentru un debit cu vechime de 7 ani a unui copil ... (vezi toată discuția)