avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna intermediere trafic droguri Ipotetic ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna intermediere trafic droguri Ipotetic vorbind,dacă ...

Ce inseamna intermediere trafic droguri
Ipotetic vorbind,dacă I am facut cunostiinta unui băiat,cu dealerul meu,iar acesta, de fata cu mine, și a cumpărat dorguri de la el,se considere intermediere? Sau de ce alta fapta m as face vinovat?

Alte discuții în legătură

Dosar etnobotanice va rog nu ocoliti intrebarea mea.multumesc. ContSters270600 ContSters270600 Cum sa incep.Am 24 ani timp de cateva luni m-am distrat si eu cu asa zisele etnobotanice asta intamplandu-se din toamna 2011 pana la inceputul verii 2012 cand ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri de risc cori1 cori1 Sunt trimis in judecata pentru trafic de droguri de risc (oferire cu titlu gratuit) catre 4 persoane, la parchet am declarat ca am consumat impreuna cu 3 ... (vezi toată discuția)
Detinere de droguri in vederea consumului propriu andreidtc9 andreidtc9 Buna ziua, Numele meu este Andrei si am varsta de 22 ani. Acum o saptamana, de 1 Mai, am fost la mare cu un grup de colegi de la facultate. Pe data de 2 ... (vezi toată discuția)