Irina.stroe.14 
	    	Utilizator

Irina.stroe.14 
	    	Utilizator	    

Si inainte de Iulie ce activitate ati avut?
 Irina.stroe.14 
	    	Utilizator

Irina.stroe.14 
	    	Utilizator	    

Am fost în concediu de creștere copil până în luna martie ,după aceea ,nimic .
Ionut.ion a scris:
Si inainte de Iulie ce activitate ati avut?
 Irina.stroe.14, utilizator
 Irina.stroe.14, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Irina.stroe.14 
	    	Utilizator

Irina.stroe.14 
	    	Utilizator	    

Perioada eligibila este mai 2023 - aprilie 2025 .
Detaliati exact , de la ..pana la .., care a fost statutul dvs in aceasta perioada.
 AAndra2000	                   

Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)
	                    AAndra2000	                   

Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)

s.stefan	                   

Buna ziua
Sotia mea a terminat in luna iulie a anului 2013, cursurile de zi a unei forme de invatamant superior. In toamna aceluiasi an, a inceput cursurile ... (vezi toată discuția)
	                    s.stefan	                   

Buna ziua
Sotia mea a terminat in luna iulie a anului 2013, cursurile de zi a unei forme de invatamant superior. In toamna aceluiasi an, a inceput cursurile ... (vezi toată discuția)

Ada33	                   

Buna ziua as avea si eu nevoie de o informație !Sunt însărcinată si urmez o postliceala din septembrie sunt anul 1 si înainte de asta am început un curs ... (vezi toată discuția)
	                    Ada33	                   

Buna ziua as avea si eu nevoie de o informație !Sunt însărcinată si urmez o postliceala din septembrie sunt anul 1 si înainte de asta am început un curs ... (vezi toată discuția)