avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, La un dosar oentru obtinerea autorizatiei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, La un dosar oentru obtinerea autorizatiei de mediu ...

Buna ziua,
La un dosar oentru obtinerea autorizatiei de mediu este un termen maxim de raspuns din partea ANPM?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:45, 11 Noiembrie 2024
30 - 45 zile, insa raspunsul poate fi o solicitare de completare a dosarului, prin urmare de la depunere pana la raspunsul final poate dura si mai mult. pentru solicitari complexe e bine sa apelati la consultanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii sanitare deschidere firma productie alimentara anitsirc anitsirc Buna seara/ziua! Va rog sa imi dati informatii cu privire la autorizatiile santare in vederea infiintarii unei firme cu profil alimentar. Doresc sa deschid ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu spalatorie covoare ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Am o cunostinta care vrea sa isi deschisa o spalatorie covoare.Si-a facut firma cu codurile aferente si acum cauta spatiul si ma intreaba care ... (vezi toată discuția)
Informatie - termen raspuns solicitare catre banca misa80 misa80 Am depus o cerere la o banca unde am cardul de salarii,de a mi se pune la dispozitie un contract care prevede 2 asigurari (de spitalizare si in caz de furt ... (vezi toată discuția)