avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog, spuneti- mi daca am semnat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog, spuneti- mi daca am semnat un contract de ...

Buna ziua!
Va rog, spuneti- mi daca am semnat un contract de prestare servicii, doar intre mine și beneficiar, azi e prima zi de incepere,cum pot renunța la contract? Beneficiarul nu este de acord, însă o urgenta nu îmi dă voie să mă achit de el. Mulțumesc mult!
In contractul de prestari servicii trebuie sa exista clauze cu privire la incetarea acestuia.
Mulțumesc pt răspuns. Și dacă nu au fost incluse aceste clauze, mă poate acționa în judecată pt reprezentare? Menționez că nu am primit nici o sumă de bani că avans sau altceva
Depinde de pagube, de tipul de contract, ce poate pierde beneficiarul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii ionelion ionelion Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am facut contract cu un restaurant pentru un eveniment. Deoarece ii consider neseriosi as dori sa renunt la acest ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii dacmoto dacmoto Buna seara! Speta este urmatoarea: intre o pers fizica(beneficiar) si o pers juridica(prestator) s-a incheiat un contract de prestari servicii. ... (vezi toată discuția)