avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Donatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Donatie

Salutare,
Am un Club de masini si doresc sa vand produse personalizate cu acest club doar ca nu am firma si nici nu vreau sa imi bat capul cu asociatia, contabilitate, taxa de infiintare, etc (batai de cap). Ma gandeam sa le vand sub titlul de donatii, ex: donezi 5 euro si ai o cana personalizata in schimb s.a.m.d.
Nu ma astept sa fac un imperiu prin "donarea" acestor produse dar nici sa intru la evaziune fiscala nu vreau.
Ce solutie as avea?
Cel mai recent răspuns: razvan020 , utilizator 10:25, 9 Februarie 2010
Clubul este persoana juridica non profit? Este inregistrat in registru asociatiilor si fundatiilor la judecatoria in raza careia isi are sediul? Produsele personalizate, cum au intrat in patrimoniul clubului? Cum va gandisti sa va scadeti cu ele din acesta?Sunt multe intrebari si majoritatea au legatura mai degraba cu domeniul financiar contabil, nu juridic
Dupa cum spuneam, nu sunt asociatie si nici persoana juridica ci persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club,infiintare,conducere nicusor_enache nicusor_enache cu respect,o intrebare va rog frumos. sunt membru fondator al unei asociatii non profit,si in cadrul intalnirii membrilor fondatori a aparut ideea de a ... (vezi toată discuția)
Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva assportiva assportiva Detin o asociatie sportiva non-profit infiintata in anul 2011,fara datorii, dar din cauza problemelor financiare doresc sa o vand sau sa caut investitori ... (vezi toată discuția)