avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am uitat in buzunar un produs cumparat din acelasi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am uitat in buzunar un produs cumparat din acelasi lant de magazine ...

Am uitat in buzunar un produs cumparat din acelasi lant de magazine cu cateva ore mai devreme ,binenteles ca nu am mai avut bonul ,cand am intrat a doua oara am luat o paine de la intrare si am observat produsul care era o ciocolata in buzunar ,si i se vedea doar partea de sus .M-am panicat fiind obosit si nu am mai mers spre raioane m-am intors si am platit painea luata de pe raft ,si am iesit afara ,pot exista consecinte ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 6 Noiembrie 2024
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila mihaid2008 mihaid2008 Buna Ziua , o problema am si eu , mi s-a intamplat acum 3 zile , m-am dus intr-un magazin mare pentru constructii aveam asupra mea 3 mici piese pentru teava de ... (vezi toată discuția)
Furt din greseala din supermarket foarteaspru foarteaspru Astazi mi sa intamplat un lucru foarte jenant chiar daca nu a fost intentionat.Am fost la cumparaturi la Carrefour si printre alte produse cumparate de mine sa ... (vezi toată discuția)