avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună dimineața ! Instanța dorește să se pronunțe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună dimineața ! Instanța dorește să se pronunțe direct, ...

Bună dimineața ! Instanța dorește să se pronunțe direct, pe îndreptarea de eroare de calcul, fără să trimită cererea către camera de consiliu. Ce pot să fac ? Ieri 05.11.2024, a fost procesul și a spus că se pronunță conform art. art. 260 din CPC de la 1865 și a mânat pronunțarea pentru termenul de 12.11.2024. Vă rog să mă ajutați. Vă mulțumesc.
Adica sa atacați hotararea sau la ce va referiti? Dacă vi s-a comunicat hotarea, scrie pe ea care e calea de atac dacă e și în cât timp puteți face asta.
Nu exista cerere de indreptare de judecata. Raspundeti la intrebarea colegei de mai sus, ca nu e clar ce doriti. Poate apel, nu stiu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala maneaileana maneaileana am primit o amenda de la politia locala am platito la impozite si taxe si dupa acea am primit o citatie de la impozite ca am de platit o amenda cu aceasi suma ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala Dani12 Dani12 Buna ziua Se considera eroare materială daca instanta spune in decizie: - pârâtul plătește reclamantei suma de x lei Si dupa revine si spune Sa ... (vezi toată discuția)