avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este termenul maxim de eliberare , conform legii, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este termenul maxim de eliberare , conform legii, a unei ...

Care este termenul maxim de eliberare , conform legii, a unei adeverinte de venituri de firmele de arhivare , necesara la recalcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 6 Noiembrie 2024
60 de zile de la data depunerii solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie prin adaugare grupa de munca 05Vali63 05Vali63 Tatal meu a iesit la pensie in 1986. Acuim am descoperit ca activitatea desfasurata timp de peste 20 ani (1960 - 1986) - Director Statiune Mecanizare a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pentru pensie Giulia123 Giulia123 Am urmatoarea situatie: Pentru a iesi la pensie iti trebuie diverse acte de la firmele care ai lucrat privind diverse sporuri si grupa. (in trecut cand se ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de venit pituru pituru Buna ziua, sunt o mama aflata in concediul de crestere copil . Dupa cum stiti de la 1 ianuarie s-a schimbat legea mamelor. Conform legii am solicitat ... (vezi toată discuția)