avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața! Aș dori să solicit câteva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața! Aș dori să solicit câteva informații. Sora ...

Bună dimineața!
Aș dori să solicit câteva informații. Sora mea a suferit acte de violență fizică și, din cauza acestora, și-a pierdut vederea la un ochi. Nu sunt sigur ce tip de avocat ar trebui să contacteze pentru a-și apăra drepturile. Este vorba despre încălcarea drepturilor omului? Ce pași ar trebui să urmeze?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:28, 8 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuna plangere penala impotriva agresorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți grijă să nu treacă cele 3 luni în care poate depune plângere penală.
Și obligatoriu sa scoata de la MEDICUL LEGIST certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni fire4ice fire4ice Buna Ziua - ma numesc STEFAN si am cateva intrebari > Mai intai sa va explic pe scurt cazul ! Sora mea a fost lovita din plin de o masina pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Agresiune in club Spitfyre Spitfyre Buna ziua In urma cu cateva zile am fost agresat de catre agentii de paza dintr-un club bucurestean si vreau sa stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)