avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum este calculat termenul de valabilitate al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum este calculat termenul de valabilitate al cazierului judiciar? ...

Cum este calculat termenul de valabilitate al cazierului judiciar? Legea spune că acesta este valabil 6 luni. Aceste 6 luni se calculează raportat la lună de 3o zile, adică 180 zile sau se referă la ziua corespunzătoare din luna a șasea de la eliberare?
Cel mai recent răspuns: robertgx9 , utilizator 18:29, 8 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 2552 C.civ
(1) Când termenul este stabilit pe săptămâni, luni sau ani, el se împlineşte în ziua corespunzătoare din ultima săptămână ori lună sau din ultimul an.
...

In speta, se referă la ziua corespunzătoare din luna a șasea de la eliberare.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ne ajutati cu un raspuns pentru speta de ... Cristinaa.M Cristinaa.M Buna ziua, Va rog sa ne ajutati cu un raspuns pentru speta de mai jos; Angajata la 2 locuri de munca. La al doilea loc de munca este angajata din data de ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata luminita29 luminita29 Buna ziua, Am o nelamurire. Voi angaja o persoana incepand cu data de 12.02.2018 pe o perioada de 6 luni adica data ultima zi fiind 11.08.2018 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru ... tyson6677 tyson6677 Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru la o institutie cu niste acte,in termen de 120 zile.Pe notificare apare data de 9 noiembrie ... (vezi toată discuția)