Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

snipe1975 
	    	Utilizator

snipe1975 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ccristy	                   

Merită/pot să cer daune morale de la ANAF într-o contestație la executare sau doar aș stârni monstrul?
Am primit de curând o somație în care mă ... (vezi toată discuția)
	                    ccristy	                   

Merită/pot să cer daune morale de la ANAF într-o contestație la executare sau doar aș stârni monstrul?
Am primit de curând o somație în care mă ... (vezi toată discuția)

geo-vem	                   

într-un proces de contencios castigat cu o instituție a statului in care nai cerut daune de nici un fel, te poti indrepta dupa ce ramane  definitiva acea ... (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

într-un proces de contencios castigat cu o instituție a statului in care nai cerut daune de nici un fel, te poti indrepta dupa ce ramane  definitiva acea ... (vezi toată discuția)

sjmisss	                   

in 2010 am fost exmatriculat din scoala de ag politie campina pt nepromovarea unui examen, iar in 11 februarie 2011 am castigat la curtea de apel cj recursul ... (vezi toată discuția)
	                    sjmisss	                   

in 2010 am fost exmatriculat din scoala de ag politie campina pt nepromovarea unui examen, iar in 11 februarie 2011 am castigat la curtea de apel cj recursul ... (vezi toată discuția)