avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, eu cu fratele meu cu câteva zile in urma am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, eu cu fratele meu cu câteva zile in urma am servit alcool ...

Buna , eu cu fratele meu cu cîteva zile in urma am servit alcool si noaptea am spart portiera din spate la doua masini am luat doar o pereche de ochelari si in drum spre casa nea ajuns o masina de politie eu am fugit dar fratele meu a fost retinut dimineata el a fost adus acasa ca find minor si leau spus parintilor ca ma asteapta si pe mine la ei am mers la ei si miau luat amprentele si miau spus sa asteptam scrisoare acasa
Toata chestia asta sa intimplat in germania noi locuim aici
E prima abatere de la lege a noastra
Ce ar putea sa ne faca amenda ori puscarie?

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare acuma câteva zile mi-am cumpărat cu un ... Mr bobs Mr bobs Am și eu o întrebare acuma câteva zile miam cumpărat cu un prieten 2 măști de Halloween ca să nu ne recunoască o femeie de la parterul unui bloc pe ... (vezi toată discuția)
Distrugere auto camelia_cazan77 camelia_cazan77 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: sotul meu a plecat la tara, la mama mea, in urma cu cateva zile, mai exact ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan in perioada de probatiune Oleg.Chitic Oleg.Chitic buna ziua doamna inga cer scuza de deranj am o problema la data de 11.02.2017 aproximativ in jurul orei 01:30 ma aflasem la o statie de alimentare un prieten ... (vezi toată discuția)