avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot face impotriva OPC care nu-mi da un raspuns, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot face impotriva OPC care nu-mi da un raspuns, desi au trecut 60 de zile de la data depunerii reclamatiei?

Buna ziua !
Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii legate de demersurile pe care le pot face impotriva OPC, unde am depus, in urma cu 60 de zile, si PENTRU A DOUA OARA, o reclamatie impotriva unei societati comerciale private care nu si-a respectat obligatiile referitoare la montarea unui lift in blocul in care locuiesc. Mentionez ca raspunsul la prima reclamatie suna ceva de genul "reprezentantii societatii se vor deplasa la fata locului si vor preda asociatiei de proprietari documentele corespunzatoare...", fara a se stabili un termen in care sa fie obligata la acest lucru, fapt ce, evident, nu s-a intamplat nici pana la acesta data, desi prima reclamatie a fost formulata in urma cu mai bine de jumatate de an.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
ContSters93450, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:25, 18 Februarie 2010
1-Nu este regula general valabila referitoare la revenire
2-Daca in teremenul legal prevazut OPC local nu a emis raspuns, sesizati oficial Autoritatea Nationala de protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la opc a unui locatar kellerman200 kellerman200 Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de intretinere ascensoare si un locatar (se pare ca e judecator) mi-a spus ca ne-a reclamat la OPC pentru ca ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa reclam opc-ul? ortandan ortandan Situatia este urmatoarea Am depus o reclamatie impotriva unei firme la OPC...reclamam faptul ca PV de receptie nu e semnat de catre mine ci de catre un ... (vezi toată discuția)
Punere in functiune lift bloc nou NicoletaLazar NicoletaLazar Buna ziua! Am cumparat anul trecut un apartament intr-un bloc nou. Imobilul are 5 etaje + mansarda. Ultimele trei sunt trecute in acte 4E+EM+M. In oferta de ... (vezi toată discuția)