avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatul unic al unei firme a făcut accident ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatul unic al unei firme a făcut accident vascular și este in incapacitate de a lua decizii.

Salutare! Asociatul unic al unei firme a făcut accident vascular și este in incapacitate de a lua decizii. Cine poate lua decizii in continuare?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 15 Noiembrie 2024
Se va numi de către instanta o ruda ori alta persoana pentru tutelă.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie danut30 danut30 detin 75 % dintr-o proprietate (casa + teren ),restul este pe numele mamei mele a carei tutela o detin ,fiind in incapacitate de a lua decizii in urma unui ... (vezi toată discuția)
Probleme imputernicire ruda apropiata drasta drasta Buna ziua, Sunt pus intr-o situatie delicata si trista ... nu stiu exact cum sa o tratez. Am un membru al familiei care a avut un accident vascular, fiind ... (vezi toată discuția)
Poate tutorele să vândă imobilul care este pe numele persoanei fără discernământ? Călinescu simona Călinescu simona Tutorele unui nepot fara discernamant,poate să vândă imobilul care este pe numele nepotului?.nepotul este unicul moștenitor,părinții au decedat iar ... (vezi toată discuția)