avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Aș vrea să pun la bancă economiile mele ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Aș vrea să pun la bancă economiile mele de o viață, ...

Bună ziua!

Aș vrea să pun la bancă economiile mele de o viață, respectiv o sumă de 400.000 de lei. Am înțeles ca as avea nevoie de documente justificative? Sau pot depune pur și simplu?
Cei 400.000 lei se pot depune la banca ca depozit, cu conditia sa declarati la depunere sursa banilor, ca exemplu salariu, vanzare terenuri sau imobile.....
Si totul va fi in regula.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sumă atât de mare de bani unde ați ținut-o o viață întreagă`?
Oricum, pentru depozit bancar, NU vă trebuie la bancă documente justificative, ci doar declarație cu proviniența banilor.
Trebuie DOAR să declarați la bancă, din ce provin economiile de o viață, fără nici un document justificativ.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problematica suma si este putin probabil ca un om inca aduna 30 sau 50 de ani bani si deodata vrea sa ii puna la banca. Depinde de povestea din spate si de cum convingeti banca de faptul ca nu e spalare de bani. Poate aveti documente.
Povestea este foarte simplă. Sunt bani adunați de la nuntă, salarii, ajutor din partea rudelor. În afară de contractele de muncă, nu am alte documente justificative.

Liliana Gradinaru a scris:

Este problematica suma si este putin probabil ca un om inca aduna 30 sau 50 de ani bani si deodata vrea sa ii puna la banca. Depinde de povestea din spate si de cum convingeti banca de faptul ca nu e spalare de bani. Poate aveti documente.

Nu am date sa pot determina situatia de fapt, regret. INcercati la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit bancar, clarificari ralgal ralgal Buna ziua, As dori sa deschid un depozit bancar cu banii primiti la nunta in urma cu cateva luni. Puteti sa imi spuneti 1. Care este suma maxima pe care ... (vezi toată discuția)
Achiziționare apartament cu banii cash adriean adriean Vă salut! Doresc să achiziționez un apartament cu 50.000 euro cash. Pentru a depune banii la bancă, trebuie sa aduc actele doveditoare pentru suma ... (vezi toată discuția)
Partaj dar de nunta crinutzica crinutzica Buna ziua, In urma cu 5 ani m-am casatorit, iar la o luna am divortat. Nunta a fost facuta de parintii mei in totalitate. In urma nuntii nu a mai ramas ... (vezi toată discuția)