avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost forțat sa demisionez cu acordul părților ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost forțat sa demisionez cu acordul părților în urma ...

Am fost forțat sa demisionez cu acordul părților în urma faptului ca un client a lasat o bancnota de 50 pentru a lua o cafea ,una din colege a spus la director iar acesta fără sa verifice doar a întrebat și eu am spus ca asa este,acesta a zis clar demisie ....cu acordul părților menționez ca eu lucram la o agenție CEC. Nici nu a vrut sa discutam, sa explic nimic doar era isteric și doar demisia spunea ca singura opțiune..?

Sub presiune am trimis asa cum a cerut pe mail demisia fără nr de înregistrare semnata doar de mine
As vrea sa știu dacă pot face ceva ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:58, 16 Noiembrie 2024
Buna ziua

Depuneti sesizare la ITM

Explicati-le situatia si vedeti ce masuri iau. [ link extern ]
ITM-urile nu au competenta in asa ceva ..Codul Muncii nu prevede sanctionarea de catre ITM in astfel de situatii.
Singura in masura sa decida este instanta de judecata.

====
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sub presiune stefanpreda stefanpreda Buna ziua, Am nevoie de un raspuns la urmatoarea speta: La inceputul lunii mai anul acesta am intrat in conflict cu seful meu direct, director adjunct la ... (vezi toată discuția)
Concediere din cauza ca refuz sa lucrez singura noaptea? myhapui myhapui Buna ziua,luna viitoare urmeaza sa ma intorc la serviciu din concediu de crestere copil.Lucrez la o statie peco unde se lucreaza si noaptea,pe tura de noapte ... (vezi toată discuția)
Demisie forțată Florina97 Florina97 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați in urmatoarea problema. Lucrez într-o firmă de contabilitate de 8 luni. Mentionez ca imi fac treaba ca la carte ,m-am ... (vezi toată discuția)