avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general As vrea sa comand produse de pe shein sau aliexpress
Discuție deschisă în Contabilitate în general

As vrea sa comand produse de pe shein sau aliexpress

Daca as vrea sa comand produse de pe shein sau aliexpress, si am nevoie de factura trebuie obligatoriu sa scrie numele adresa si cui-ul lor,pentru a baga in contabilitate sau doar al meu . Ca stiu ca eu pot vorbi cu ei sa puna datele de la firma mea, pe persoana juridica
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta QED QED Buna ziua, In calitate de persoana juridica (PFA), am primit (in scris) o comanda de la persoana fizica X pentru niste produse pe care le-am adus din import ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 394 planteco planteco Este OBLIGATORIU ca pe facturile emise catre persoane fizice sa fie trecut CNP-ul?.sau se pot inregistra doar cu nume si adresa.(daca cer cnp -ul ma lovesc de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marfa cu factura incorect completata dorotheea87 dorotheea87 Buna ziua, am cumparat recent de pe site-ul aliexpress marfa pentru o firma online. Am cerut factura insa pe ea scrie free gift si nu este facturata pe firma ... (vezi toată discuția)