avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... facultatea de drept spiru haret-240 credite-id
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

facultatea de drept spiru haret-240 credite-id

am vreo sansa cu aceasta diploma?
Cel mai recent răspuns: calinamaria , utilizator 20:42, 2 Iunie 2011
Din profilul tau observ ca esti consilier juridic! Sa inteleg ca nu ai intampinat probleme in cariera profesionala? In ce an ai absolvit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intenta proces unei universitati in romania Radu.Chialda Radu.Chialda Am absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza in 2006 cu licenta in filosofie, apoi am urmat un master si un program de doctorat pana in 2014. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Pot reprezenta in instanta numai cu facultatea de drept? iconita iconita Am terminat anul acesta facultatea de drept.As dori sa stiu daca pot reprezenta in instanta anumite spete fara sa fiu avocat? (vezi toată discuția)
Ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept? andu86 andu86 as vrea si eu sa stiu , ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept, profil drept dupa luarea licentei??? cumva JURIST? VA ... (vezi toată discuția)