avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daca am furat din altex de 500 lei dar nu m au prins , ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daca am furat din altex de 500 lei dar nu m au prins , am ce ...

daca am furat din altex de 500 lei dar nu m au prins , am ce sa patesc daca se uita pe camere dupa?
Cel mai recent răspuns: Rus Jon , utilizator 08:56, 29 Ianuarie 2025
Poate sa anunte Politia si o sa se faca cercetari
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Lonapak, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De putut se poate și asa ceva.
Se folosește flagrantul dar la cât se fura...

București 2024

Deci, cum a ramas cu Altexul? Sau pana ce nimic? Cat timp a trecut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar ... jdjdisnfjfjfj jdjdisnfjfjfj Bună seara!Am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar doar produse mici de câțiva lei, dar am făcut o de mai multe ori.A fost o singura camera care ... (vezi toată discuția)
Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ... Dani2425 Dani2425 Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron) (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)