avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare medic de familie bebelus 3 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare medic de familie bebelus 3 luni

Buna ziua,
Stiu ca nu poti sa schimbi medicul de familie decat dupa o perioada de 6 luni.
Cum procedez in situatia in care ma mut cu un bebelus de 3 luni in alt judet si as vrea sa il inscriu la un medic din acel oras.?

Discutasem cu un medic si mi-a zis ca optiunea ar fi sa ma tot intorc in orasul initial pana face bebe 6 luni. Mi se pare un pic aberant sa fac atata drum cu un copilas asa micut.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt tatăl unui băiețel în vârstă de 6 ani, ... fotbalistu90 fotbalistu90 Bună ziua, sunt tatăl unui băiețel în vârstă de 6 ani, am fost căsătorit după care am divorțat mi s-a acordat un program de vizită 2 weekenduri pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic de familie in alt oras decat cel de domiciliu viorel1179 viorel1179 Buna, am o nelamurire. De aproximativ 2 ani m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici la un medic de familie. Ideea este ca eu stau cu chirie aici ... (vezi toată discuția)
Plata rate la casa mamei. cum recuperez banii ? mimi02 mimi02 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Mama mea a platit avansul la o garsoniera acum 3 ani si anume suma de 20 000 Eur. Garsoniera costa 25 000 Eur. ... (vezi toată discuția)