avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bilet de voie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bilet de voie

Buna, aveti cumva model de bilet de voie? Am inteles ca exista doua modele: unul pentru bilet de voie in interes personal si cel pentru bilet de voie in interes de serviciu. Daca aveti asa ceva, va rog sa imi spuneti. Am nevoie de asa ceva.
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 15:55, 9 Februarie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Model bilet de voie in interes personal:

Bilet de voie

Subsemnatul/a ............este invoit/a in data de...........de la ora ........la ora.........., urmand ca orele invoite sa fie recuperate.

Data........................... Aprobat,
Semnatura.............................. ..............................

Dovada orelor lipsa in interes de servici:

Catre,
Departamentul Resurse Umane

Subsemnatul/a.....................................................in data de................., de la ora........la ora.............. am fost plecat/a in interes de servici.

Data........... Aprobat,
Semnatura....................... ..........................

Acesta este doar un simplu exemplu, puteti sa-l modificati in asa fel incat sa va fie mai usor sa tineti o evitenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet de voie gajnandi gajnandi Buna ziua. Lucrez la o institutie de stat si de astazi ni-sa impus ca la plecare din institutie indiferent daca plecam in interes de servciu sau de interes ... (vezi toată discuția)
Bilet de voie (2) Gil1973 Gil1973 Exista vreun temei legal in baza caruia angajatorul ([b]institutie publica![/b]) are dreptul sa-ti scada din concediul de odihna, orele pentru care ai fost ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de persoane condrea doru condrea doru pe aceasta tema am si eu o nelamurire fata mea in varta de 21 ani a fost gasita in transportul in comun fara bilet cand pleca la munca acesti controlori i-au ... (vezi toată discuția)