avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respinge cererea de reexaminare se pot ataca si cu ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respinge cererea de reexaminare se pot ataca si cu ce denumire. ...

Respinge cererea de reezaminare se pot ataca si cu ce denumire. ?/?? Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:02, 21 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate ataca cu.nimic.Va trebui depusa acțiunea din nou dacă bineînțeles nu era genul.de acțiune care trebuia formulata într un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca -somatie de plata asanacheromel asanacheromel Intr-un dosar cu obiect somatie de plata s-a dat urmatoarea hotarare : \\"Respinge cererea formulata de reclamanta C.L. in contradictoriu cu parata ... (vezi toată discuția)
Neclaritati procedura cugetatorul cugetatorul Va salut . Sunt un membru nou , imi place ideea de forum si activez pe cateva in domenii diferite. Imi place ca iti poti exprima neclaritatile , ... (vezi toată discuția)
Greseala in editarea cererii de contestatie unui pv-amenda radar gabortrinfa gabortrinfa Am depus o Cerere de contestatie impotriva unui Proces Verbal-amenda radar. Dupa depunere, la careva zile am observat ca am facut o greseala de redactare ce ... (vezi toată discuția)