avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sa imi deschid o rulota sa vand mici si cartofi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sa imi deschid o rulota sa vand mici si cartofi prajiti am nevoie de diploma bucatar?

Salut,
Vreau si eu sa imi deschid o rulota unde doresc sa vand mici si cartofi prajiti, pentru asta am nevoie de diploma bucatar? sau este in regula doar diploma de lucrator comercial pentru marfuri alimentare si nealimentare?
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: NaeDumitru , utilizator 06:40, 26 Noiembrie 2024
Buna ziua!
Cu diploma de lucrator comercial puteti doar sa vindeti produse.Pentru prepararea lor va trebuie diploma de bucatar.Exista cursuri pe care le puteti face.
Am inteles, multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie thekat thekat Buna ziua, As dori sa deschid o terasa unde, pe langa vanzarea bauturilor alcoolice sa comercializez si produse la gratar (mici, cotlete,piept de pui), salate ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul Clara_Sapun Clara_Sapun am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului) Pana acuma ... (vezi toată discuția)