buna tuturor , as vrea sa intreb ce se poate face pentru a decade din drepturi un batran care este in incapacitate de acomunica , in vederea dezbaterii unei succesiuni ?
multumesc mult
Iulian
buna ziua ! multumesc pentru raspuns in primul rand ! tocmai am fost la autoritatea tutelara si d-lor mi-au spus ca trebuie sa fac o cerere pentru decadere din drepturi la trbunal ( tatal meu are 73 de ani si a avut 2 atacuri cerebrale si o operatie de indepartare de hematom pe creier si nu mai poate auzi implicit comunica cu cei din jur ) stiu ca e nevoie de scrisorile medicale si de o cerere catre instanta dar din pacate nu stiu cum as putea formula cererea si la ce trebuie specificat , v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea explica d-voastra .
multumesc din nou
Iulian
buna seara!
punerea sub intredictie se paote cere doar daca persoana sufera alienatiei mintale ori debilitãtii mintale.
cererea este de competenta judecatoriei, se judeca cu participarea obligatorie a procurorului.
Obtinere curatela
nick58
Pot sa ma adresez unui notar pt. a se ocupa de obtinerea unei curatele? A decedat sora tatalui meu, iar in testamentul lasat este trecut si el. El este ... (vezi toată discuția)