avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! In urma cu 8 ani am achiziționat o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! In urma cu 8 ani am achiziționat o casa cu teren. De curând ...

In urma cu 8 ani am achiziționat o casa cu teren. De curând unul dintre moștenitori a deschis acțiune de judecată pe motiv ca succesiunea nu a fost legală deoarece el nu a fost inclus ca moștenitor, nu a fost prezent la succesiune. Menționez că acest imobil a fost vândut de mai multe ori eu fiind ultimul cumpărător. Întrebare: este posibil sa se anuleze succesiunea iar eu sa nu îmi pot recupera banii achitați? Ce trebuie sa fac?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:49, 30 Noiembrie 2024
Apelați la avocat.
În esență, ar trebui sa câștigați procesul dar orice greșeala va poate costa și fără sprijin juridic specializat ati risca.

București 2024
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc să dezbat succesiunea după mama mea, care ... Maria.Mirabela Maria.Mirabela Buna ziua! Doresc să dezbat succesiunea după mama mea, care a decedat acum 3 ani. Suntem trei moștenitori: eu și cei doi frați ai mei, care sunt copii ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata ! ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunica mea a decedat in anul 1976, iar tatal meu, care a fost unic mostenitor, a decedat in anul 1997. Tatal meu nu a ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire marbostgms marbostgms Dupa moarte tatalui meu, mama a vandut fara stirea mea apartamentul. Mai am sanse sa recuperez partea ce mi se cuvine din aceasta tranzatie dupa peste 4 ani ?? (vezi toată discuția)