avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Important!! Bună ziua , am fost abonat la o sală ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Important!! Bună ziua , am fost abonat la o sală de fitness din Italia ...

Bună ziua , am fost abonat la o sală de fitness din Italia pe 12 luni , am fost doar 6 luni de zile , după care a trebuit să plec din Italia , după o lună primesc un e-mail , ca aveam de plătit suma de 235 de euro pentru restu de 6 luni , se poate întâmpla ceva dacă nu plătesc aceea suma ?

Alte discuții în legătură

abonament sala fitness 2nee 2nee buna ziua, am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste. am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)
Discriminare/concediere Srb Srb Am urmatoarea situatie la firma: Mi s-a propus \\"tacit\\" prin acordarea unor bani demisia si eu m-am sfatuit cu familia ca este mai avantajos pentru mine sa ... (vezi toată discuția)
Ma acuza de inselaciune madalina2000 madalina2000 In urma cu 6 luni am stat cu un italian .Eu aveam un cont si m-a rugat sa il trec pe contul meu pentru a primi niste bani de la fratele lui .Dupa 2 luni a ... (vezi toată discuția)