avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna am furat din market produse in valoare 140 Ron ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna am furat din market produse in valoare 140 Ron și au chemat ...

Buna am furat din market produse in valoare 140 Ron și au chemat poliția mi sa luat la secția și au făcut raport și mi sa spus nu mi a făcut poze și nu.aluat amprenta și a supus mă sună sa vin sa dau declarație dar am semnat raportul și mi a spus e valuare mica nu sa întâmplat nimic eu important sa cunosc greslea și să regret ce mi sa intmpla mai departe
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:00, 4 Decembrie 2024
Buna, asa sa faceti, Sa recunoasteti fapta si sa regretati, nu are ce sa vi se intample mai departe in afara legii.

trandafir2 a scris:

Buna, asa sa faceti, Sa recunoasteti fapta si sa regretati, nu are ce sa vi se intample mai departe in afara legii.

Buna ce însemna nu sa sa întâmplat în afara legii?
Buna, „nu are ce sa vi se intample mai departe in afara legii”, inseamna ca solutia care sa va da in dosarul dvs va fi una legala, respectiv fie clasare, fie renuntare la urmarirea penala, fie trimiterea in judecata. Mai mult de atat, noi nu avem de unde sa stim, avand in vedere ca nu stim ce sa afla la dosar si ce fapta a fost savarsita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am furat din market produse in valoare 140 ron și au chemat ... Ali sam Ali sam Buna am furat din market produse in valoare 140 Ron și au chemat poliția mi sa luat la secția și au făcut raport și mi sa spus nu mi a făcut poze și ... (vezi toată discuția)
Am nevoie mare de ajutor, lucrez că infirmiera, in luna ... Claudia89@ Claudia89@ Buna ziua Am nevoie mare de ajutor lucrez că infirmiera in luna august am făcut un gest de neiertat am scos de pe cardul unui pacient 1940lei Mor de ... (vezi toată discuția)
Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ... Dani2425 Dani2425 Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron) (vezi toată discuția)