avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Problema este urmatoarea: locuiesc intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de ...

Buna ziua. Problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de 4 nivele, la parter. Sunt 4 scari, lipite iar intre ele este o curte interioara betonata. Toti vecinii de la apartamentele superioare au aparate de aer conditionat cu furtunul de scurgere a condensului in exterior, adica in aceea curte interioara. Dar furtunurile ori sunt prea scurte ori sunt lasate sa stea lipite de perete si toate picaturile de condens cad pe peretele meu. Vara trecuta am ciocanit la fiecare apartament in parte sa-i rog sa prelungeasca furtunul sau sa-l ia de pe perete, am pus anunt pe usa de la intrare, am facut plangere in scris la asociatie si am vorbit la sedinta de administrate cu rezultate zero. Nici un singur vecin nu a vrut sa ma inteleaga. Eu am igrasie verde in casa, nu ii intereseaza. Presedintele de administratie mi-a spus ca nu sunt fonduri sa faca ceva si vecinii nu platesc si mi-a sugerat sa refac izolatia peretelui!!! Atunci, voi face pe cheltuiala mea un acoperis in panta in dreptul peretelui meu ca apa sa nu se mai prelinga intre izolatie si perete. Intrebare: la o eventuala strangere de fonduri pt lucrari pe coloana mea dar la vecinii cu ap superioare, eu mai sunt obligata sa cotizez?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
ComN, utilizator
Cel mai recent răspuns: ComN , utilizator 21:13, 9 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E mai ieftin decat reparatia peretelui, dar sigur, e la latitudinea dv. Eu va spuneam cum sa NU ajungeti la instanta, oricum.
Faceti macar plangere la primarie, v-a spus colegul mai sus.
Nu aveți fond de reparații? De ce nu se folosește? Pentru ce mai este acest fond atunci?
Încercați cu o sesizare scrisă și la poliția locală.
Cand ploua unde se duce apa si daca face igrasie in casa?
Curtea are un capac de scurgere dar nu este panta si stagneaza langa perete. Nici cand ploua peretele nu este atat de ud in profunzime. As face o copertina dar nu stiu care sunt pasii de urmat ca sa am acordul.

route a scris:

Cand ploua unde se duce apa si daca face igrasie in casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)
Clima-o problema? Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si am 29 de ani. De curand mi-am montat clima in apartament si se pare ca ii deranjeaza pe vecinii de la et 1 ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intrebare in legatura cu aparatele de aer conditionat! ... Maria86@ Maria86@ Buna ziua! Intrebare in legatura cu aparatele de aer conditionat! Stau la etajul 7 si vecinul respectiv sta la etajul 8 care si-a montat un aparat de aer ... (vezi toată discuția)