avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod 01, fara stagiu minim de cotizare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod 01, fara stagiu minim de cotizare

Salariat care lucrează cu contracte de munca, la 2 angajatori, prezintă la unul dintre ei,concediu medical cod 01, fara stagiu minim de cotizare de 6 luni.( doar 5),
Poate fi decontat de angajator acest concediu ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
criss2112, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical ce nu poate fi platit? C.Geta C.Geta buna ziua.sunt angajata cu cim incepand cu 1.09.2012.in 21.10.2012 m-am internat.am cm cu cod 01 pentru 5 zile.apoi cu cod 01 pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical retromusculo retromusculo Buna ziua, am incheiat un contract de munca pe data de 12.03.2012. in data de 17.04.2012 am intrat in concediu medical cod 06 pana in data de 21.04.2012. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical-stagiu minim de cotizare carmendehelean carmendehelean Salariat angajat din 03.01.2011, fara a mai lucra anterior acestei date prezinta concediu medical cod 06-urgenta medico-chirurgicala pt perioada ... (vezi toată discuția)