Bună seara. Sunt pensionar MAI iar pensia îmi este livrată prin cont bancar la UniCredit Bank.
Am doua popriri instituite de un b.e.j.. din Iași. Acest b.e.j. a instituit poprire la Casa de Pensii Sectorială MAI cât și pe contul în care mi se virează pensia de către Casa De Pensii MAI. Astfel , la solicitarea b.e.j. Casa de Pensii oprește 50% din pensie iar restul virează in contul bancar. Cum există poprire și pe contul bancar , din ce virează Casa de Pensii banca oprește 50% din ce primește de la Casa de Pensii , de asemeni tot la solicitarea aceluiași b.e.j. Vreau să vă întreb dacă s-a procedat corect. Mulțumesc.
Nu este corect, insa puteti combate asta numai printr-o contestatie in termen de 15 zile de la aflarea de poprire, la instanta competenta. Ar fi bine sa discutati cu un avocat, insa aveti grija la termen.
Poprire totala pensie
olysat
Buna.Pe scurt,mama are doua credite mici,unul la btifn si altul la unicredit ifn.Dintr o neglijenta la creditul bt ifn a intarziat trei luni(dupa doi ani de ... (vezi toată discuția)