avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate ...

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate grad 3, mentionez ca nu am cotizat in campul muncii, nu am decat 1 an de armata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:47, 23 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti fi incadrat intr-un grad de invaliditate veti primi in anul 2024 1281 lei/luna ca indemnizatie minima pentru pensionari.
Incepand cu 01/01/2025 valoarea acestei indemnizatii se va majora la 1415 lei/luna.
Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu un rapsuns!
Mama mea a avut diagnostic oncologic,i-am făcut dosar pt pensie de invaliditate.Dupa multe acte și timp pierdut,am primit decizia 370 lei lunar pt un an.Mă poate ajuta cineva cu un răspuns?de ce nu am primit pensia minima care este în vigoare?s-a schimbat ceva în legea pensiilor?Se oferă pensia în funcție de vechime ?
Mama are 55 ani și are vechime de 4 ani în câmpul muncii.
Vă mulțumesc mult!
Pensia pe contyributivitate este de 370 de lei.
Va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 1281 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea a avut diagnostic oncologic, i-am făcut dosar ... LAURA9320 LAURA9320 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un rapsuns! Mama mea a avut diagnostic oncologic,i-am făcut dosar pt pensie de invaliditate.Dupa multe acte și timp ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)