avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, cumnatul meu a câștigat minora ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, cumnatul meu a câștigat minora ...

Buna seara am și eu o întrebare cumnatul meu a câștigat minora in instanță prin ordonanță președințială iar pe 18 martie 2025 are primul proces în dosarul de fond problema sta in felul următor cumnatul meu a vrut sa ii mai de-a o șansă fostei concubine după ce ea a plecat cu minora la un alt bărbat și a adus o acasă atunci când a adus minora dar fosta concubina a plecat la un alt bărbat de 2 luni de zile iară de data asta fara minora ea de atunci nu a mai cautat fetița din acum întrebarea mea este ea are vreo șansă să câștige în instanță minora ? Menționez că ea nu are nimic pe numele ei și lucrează dar lucrează la negru fara contract de munca
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:22, 6 Decembrie 2024
Șanse are ca orice mama.
Sunt și mame care revin după 2 ani și câștigă minorii.

Cumnatul pare sa aibă prima șansă...

București 2024
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ordonanță ... Paulapaunescu Paulapaunescu Bună ziua am și eu o întrebare am avut procesul de ordonanță prezidențială pentru stabilire domiciliu minor pe care lam câștigat acum in martie ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala adelinmadalin adelinmadalin buna tuturor.. ma numaesc constantin madalin am 25 de ani si sunt muncitor la o fabrica in urma cu 3 ani aprox am avut o relatie de concubinaj din care a ... (vezi toată discuția)
Custodie copil madalinmanea madalinmanea Buna ziua ! Va cer ajutorul pentru ca ma confrunt cu o situatie grava din punctul meu de vedere. Am avut o relatie de concubinaj cu o fata minora ... aceasta ... (vezi toată discuția)