Bună ziua,
Aș dori să întreb dacă executarea silită se poate face mai devreme de trei luni de la declararea creditului ca fiind anticipat.
Terra Credit IFN, nu am cuvinte sa descriu... Din pricina unor probleme medicale grave ale mamei, nu am reușit să achit obligațiile, corect, este vina mea. Am solicitat de nenumărate ori găsirea unei soluții, o restructurare, ceva, am atașat dovezi, nimic.
Pe 16.10 au declarat creditul anticipat, mi-au trimis un grafic de rambursare cu o rată de 1400 de lei lunar, eu având salariul diminuat la jumătate de normă, undeva la 2000 de lei. Am explicat că nu pot plăti suma asta, nu i-a interesat, evident.
Am făcut cerere solicitare CSALB, au refuzat -o. Am făcut sesizare BNR, au spus că nu e de competența lor. ANPC, la fel. Degeaba suntem îndrumați către dânșii când există probleme.
Pe 21 noiembrie am primit înștiințarea de executare. Ea fusese formulată mult mai devreme. Am sunat la Terra, mi-au spus că nu mai e treaba lor, că au văzut că am făcut și niște reclamații, mi-au aruncat peste față, cum se spune.
Executorul comunica DOAR prin mail, sec, nu exista comunicare telefonică, la sediu nu pot ajunge, este într-un oraș îndepărtat. Am făcut către executor solicitare de eșalonare, am așteptat o săptămână, nimic. Am sunat iarăși la Terra.
Mi-au oferit posibilitatea de a plăti iarăși 25% din suma plus onorariul executorului, urmând să reeșaloneze după. De unde sa scot eu suma?
Între timp, conturile sunt blocate și îmi este teamă că vor opri tot salariul, deoarece știu că banca oprește și ea o parte, fiind complicat de restituit.
Sunt într-o situație disperată. Știu, a fost o prostie să apelez la ei, mai am și alte împrumuturi la alte societăți, însă disperarea te face uneori să accepți orice soluție.
Mulțumesc!
Conflict cu banca
george2000
am un credit ipotecar de 38000 EUR din 2007. in februarie am depus o cerere de \"restructurare\" a creditului in urma unei convorbiri cu un angajat al B... din ... (vezi toată discuția)