avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Aș dorii sa întreb dacă se poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Aș dorii sa întreb dacă se poate conduce un ansamblu ...

Bună ziua.
Aș dorii sa întreb dacă se poate conduce un ansamblu de 3,5t vehicul plus 3,5t remorca, cu cat BE bineînțeles fără atestat .
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare permis auto justinn justinn Buna seara, am si eu o intrebare: Am permis categoria B si Tr (la categoria Tr pot conduce un vehicul cu inca doua remorci atasate). Vreau sa conduc un ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)