avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am achizitionat in luna Mai 2023 un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am achizitionat in luna Mai 2023 un imobil pentru ...

Buna ziua! Am achizitionat in luna Mai 2023 un imobil pentru care s-a facut un precontact la notariat. Noi cumparatorii am platit integral toata suma, iar vanzatorul trebuia sa predea imobilul la cheie in data de 01.06.2024. Nu s-a intamplat aceast lucru. Dupa multe discutii m-a sunat sa incheiem contactul anul acesta ca sa prindem reducerea de tva de 5%, ca incepand cu anul viitor va fi de 9%. Problema este ca el nu are contractul cu firma de gaze incheiat, si nici nu stie cand va avea bransamentul, dar , are cu cei de la apa-canal si energie. Pot incheia contractul in forma finala fara bransamentul de la gaze? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:57, 9 Decembrie 2024
Da, se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou fara bransament electric ionutparascadimitrie ionutparascadimitrie Salut , in urma cu 8-9 luni am achizitionat un apartament intr-un imobil nou , vanzatorul, persoana juridica se obliga prin contractul de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca ceea ce este mentionat intr-o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nu este respectat? Tlorin Tlorin Buna ziua, Ma adresez cunoscatorilor cadrului legislativ pentru un sfat in legatura cu urmatoarea situatie. Anul trecut am incheiat cu constructorul unui ... (vezi toată discuția)
Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)