avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA

Buna ziua!
Am un pfa pe care vreau sa il radiez. Din cate am inteles, inainte sa depun cererea pt radiere ar trebui sa nu mai am nimic de plata. Eu pe 2024 am avut venituri mai mici decat ce estimasem anul trecut (sub plafonul de 12 luni) si nu ma lamuresc ce declaratie ar trebui sa depun acum pentru a le declara si a putea sa platesc impozitul, cas si cass. De unde o descarc si unde trebuie sa i trimit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:51, 24 Decembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un imobil inchiriat unei persoane juridice lauracali lauracali Buna ziua! Am un imobil inchiriat unei persoane juridice care in anul 2024 a retinut la sursa si a virat lunar impozitul aferent. In 2024 am depus declaratie ... (vezi toată discuția)
Plata taxe pfa. MagdalenaA. MagdalenaA. Bună ziua dacă un pfa deschis în luna februarie 2022 facturează lunar suma de 2700 lei, depășind plafonul de 12 salarii minime brute, va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)