Buna seara. Am o problema mare
In data de 14 eu si soțul meu am avut in conflict neplăcut deoarece eu am greșit fata de soțul meu acum 2 ani l am înșelat si eu in ziua aceea l am lovit si jignit foarte mult. In urma conflictului a rezultat lovirea mea in zona picioarelor cu un vătrai si in zona fetei cu palma având un ten sensibil m am învinețit foarte urat. Un vecin a sunat la 112 iar domnii polițiști sau sesizat la fata locului cu domnul procuror care a luat declarație mie si soțului. Eu nu am cerut nici o măsură preventivă, nu am depus plângere, nu am cerut restrictie deoarece conflictul a fost din vina mea mi am meritat cele întâmplate. Dar in ziua când sa cerut revocarea măsurii preventive domnul procuror a venit cu schimbarea încadrări juridice in tentativa de omor. Dar eu am depus la dosar ca sunt clinic sanatoasa si din punct de vedere fizic si psihic acte făcute de un medic expert.
Cu toate acestea contestația care a fost pentru revocare a fost mereu respinsa eu nu am fost audiata in nici un proces.
Eu as dori ca soțul meu sa fie pus in libertate nu îmi doresc sa mai fie nici o măsură preventivă luata dar nu stiu ce pot face ca soțul meu sa iasă in libertate, noi vrem sa ne relu viață de familie împreună. Astăzi sa discutat daca se va mai prelungi măsură preventiva si a fost aprobata , sa prelungit din nou. Va rog sa ma ajutati ce as putea eu face ca parte vatamata im dosar eu nu am fost audiata niciodată in proces. Ce as putea face sa pot fi si eu ascultata sa îmi pot spune dorință de a fi cu soțul meu împreună din nou? Va rog sa ma ajutati ce pot face sa fie pus in libertate?
Se numește sindromul Stockholm. Victima se solidarizează cu agresorul. La origine este o strategie de supraviețuire în condiții de pericol, care are însă efecte psihologice perverse. Mergeți așadar la terapie, pentru că retalierea normală la infidelitate nu e bătaia cu vătraiul, pe deasupra după destul de mult timp, ca în bancul cu Ion care afla acum cum a murit Mihai Viteazul, ci divorțul sau separarea în fapt pentru o vreme. În rest, sper să nu vi se împlinească dorința actuală și să nu vă vedem în sac de plastic la știrile de la ora 5.
Lozinci perfect valabile, totuși LOZINCI ! Femeia recunoaște că a preacurvit (termen biblic, deci de necenzurat !)...Faptul că a fost lovită e blamabil dar ea își asumă... Simțindu-se vinovată poate se spânzura ! Ar fi fost mai bine ?
eclair
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Si ce propuneți stimate Daddy Erik. ? sa mai primeasca 2-3 batai ??!! sau sa fie lapidata ca tot ne referim la termeni biblici. si daca tot ne referim la biblie "cine e fără pacat sa arunce prima piatra " dar aici este vorba de siguranță fizica si psihica a unei femei care se identifica cu agresorul, îl compatimeste , îl scuza si se considera vinovata.. trăim in 2024 nu la 1100. a greșit moral in căsătorie, ok, dar asta nu da dreptul nimănui sa o lovească . aceasta persoana trebuie ajutată , înțeleasă si trimisa de urgenta la un psiholog cu care sa discute problema, nu cred ca are nevoie de încurajări sa accepte violenta domestică.