avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Care sunt consecințele în cazul în care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Care sunt consecințele în cazul în care un debitor ...

Bună ziua!
Care sunt consecințele în cazul în care un debitor nu se achită în termenul dat de instanță de obligația de plată ce reiese într-o ordonanța de plată rămasă executorie ?

Alte discuții în legătură

Partaj cu sulta munteanu mihaela munteanu mihaela Cum se intra in posesia banilor reprezentand sulta? Da instanta un termen pt depunerea sumei sau e nevoie sa se apeleze la un executor in cazul in care cel ... (vezi toată discuția)
Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Actualizarea penalitatilor in cursul judecatii ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua! Am un dosar care a fost pe rol la un tribunal; a ramas in pronuntare la primul termen, apoi l-a repus pe rol, apoi a venit un alt judecator care ... (vezi toată discuția)