avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice - garanția de bună execuție lucrări - trebuie ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

- garanția de bună execuție lucrări - trebuie obligatoriu ...

- garanția de bună execuție lucrări - trebuie obligatoriu trecută în Contract lucrări ?

Bună ziua !
Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns.

- O instituție este obligată ca într-un Contract de lucrări - să prevadă obligatoriu garanția de bună execuție lucrări ?
- Dacă în Invitația de participare - nu s-a cerut acest lucru,
în Contract se va mai putea cere constituirea garanției de bună execuție lucrări ?
- Suma Contractului, fără TVA, este în jur de 150.000 lei.

Vă mulțumim !

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Legislatie antrepriza in constructii! ELENA VASILE ELENA VASILE Poate sa ma ajute un coleg cu cateva informatii, respectiv Lege, OUG sau Hot. Guv. in domeniul constructiilor, legislatie in principal pt. ... (vezi toată discuția)
Contract de achizitii publice suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am 2 nelamuriri si sper ca cineva sa ma poata ajuta. O societate incheie contract de executie lucrari cu o institutie publica. Suma este modica, ... (vezi toată discuția)