avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal trecerea de la inculpat la martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal trecerea de la inculpat la martor

Dosar penal trecerea de la inculpat la martor

Bună seara, sunt cercetat intr'un dosar penal pe fond pentru conducerea unui autoturism sub influenta băuturilor alcoolice. Împreună cu mine mai este cercetata încă o persoana pentru ca mi'a încredințat autoturismul.

Ni s'a dat acord de recunoaștere a vinovăție, acord pe care eu l'am acceptat și am recunoscut fapta, dar cealaltă persoana nu. Ulterior în urma recunoașterii faptei, în aceeași zi, am fost audiat ca martor pentru persoana respectiva.

Întrebarea mea acum este, în continuare instanta de judecata a dispus un nou termen, la viitorul termen eu voi fi judecat în continuare ca și inculpat? Sau voi fi martor și dosarul meu se încheie și trebuie sa îmi aștept decizia?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
MihaiCI25, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului si acrosarea unei masini gabi_gina_gabriela gabi_gina_gabriela buna ziua ....acum cateva zile am condus sub influenta bauturilor alcoolice .....am acrosat o masina in care m-am oprit .....a venit politia .....la etilotest ... (vezi toată discuția)
Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan sau pe lângă volan Nnnegru Nnnegru Am condus sub influenta alcoolului 300 metrii ..Din spatele blocului pana în fata blocului unde locuiesc, nu am făcut accident ,nu am rănit nici o persoana ... (vezi toată discuția)