avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Este vorba despre un caz in liceu. Se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Este vorba despre un caz in liceu. Se sunase ma grabeam ...

Buna ziua! Este vorba despre un caz in liceu. Se sunase ma grabeam spre clasa,o eleva ocupa tot locul scarilor,am incercat sa ma strecor dar am constatat ca aceasta nu are intentia de a se da la o parte,am indepartat o cu umarul grabita in sensul opus. Din spate prietena ei a adresat injurii asupra mea moment in care m am intors si am intrebat o,de ce are aceasta atitudine. Domnisoara s a infipt cu pieptul in mine in continuu minute bune pana am ajuns lipita de peretele coridorului. Fiind opturata de libertate si incoltita si vazand ca aceasta continua sa se impinga,am inceput sa dau din maini intrucat sa imi fac spatiu de a putea pleca,moment in care din viteza miscarilor si disperate se pare ca (precizez ca aveam telefonul in mana,voiam sa sun dupa ajutor) ea fiind mai inalta am lovit o la buza. In cele din urma cineva a luat o sa ne desparta sm fugit catre clasa. Situatia se face ca,camerele de supraveghere nu bateau in acel colt al
coridorului iar fata stia acest lucru,pe langa acest aspect colegii ei erau si ei pe coridor iar eu aveam doar o prietena cu mine care ma insotea la clasa . Atatia elevi eram pe hol deoarece se sunase. Domnisoara si a scos certificat medico legal cu ingrijire 2-3 zile si probabil doreste sa mearga mai departe. Acum colegii ei fiind influentati si tinandu i partea ei si o versiune in favoarea ei a povestii iar eu avand in acel moment doar o prietena langa mine care a putut fi martora,voi avea tot eu de platit? Cine este vinovat si ce pot face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Sprijin pentru educatia fiicei mele Anca-Miruna Anca-Miruna Buna dimineata! Sunt mama unei fetite de16 eleva in clasa a X-a. Fata mea este insarcinata in 5 luni si invata la un liceu din Bucuresti. Desi, acesta ... (vezi toată discuția)
Buna dimneata, va rog frumos sa dati o solutie pentru cazul fiului ... Gillyan Gillyan Buna dimneata, Va rog frumos sa dati o solutie pentru cazul fiului meu elev in clasa a XII-a (deja major): Ma aflam pe Soseaua Oltenitei pe trotineta ... (vezi toată discuția)