avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... profesor abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

profesor abuz in serviciu

Buna ziua.
Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de abuz in serviciu?Ma ia la misto,isi bate joc de mine.ce sa fac?
Faceti o plangere la directorul scolii, si in raport de raspuns, adresati-va si inspectoratului.
Musai profesorul e de vina, elevul nu are nimic de indreptat in raport cu scoala! Primul pas este discutia dintre parinte/sustinator legal si profesor, apoi diriginte si, daca ii mai arde de reclamatii, la director.
De unde vine "boala" profesorului? Daca asa stau lucrurile, poate decide doar consiliul de catedra!
Ca adulti, cred ca ar trebui sa ii indrumam pe elevi mai intai spre disciplina, abia apoi spre reclamatii. Parerea mea...
Sustin cele spuse de elena138. Cu asa o adresare mi-e greu sa cred ca reticienta profesorului fata de tine nu are totusi un fundament, am fost si eu eleva si totul pleaca de undeva. Daca ai un comportament disciplinat si respectuos nu vad ce ar putea sa iti faca, iar daca acest comportament al profesorului continua atunci ai avea ca martori colegii, o intreaga clasa. Dupa cum ai fost sfatuita mai sus incearca mai intai sa rezolvi problema discutand cu acesta, ca suntem oameni nu sarim toti cu legea acolo unde nu ne convine ceva.
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
ContSters178374, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si atunci cand profesorului,chiar nu ii place fata ta?ce faci?stai si suporti?
Sunt foarte multi profesori care abuzeaza cu mesimtire de functia lor.
Fata spune clar ca invata bine.
Sunt profesori,care iti da nota mica,caci nu ii place ceva la tine,sau iti da nota mare,ca tata e politist,sau mai stiu eu ce.

Plangere pe oriunde se poate.Suces.
Eu sunt parinte cu copil la scoala, iar sotul meu e profesor.Notarea nu trebuie sa aiba legatura cu comportamentul elevului, ci sa reflecte nivelul cunostintelor acestuia. Inainte nu prea contau notele daca iti iesea media de promovare, dar acum poate insemna admiterea la liceu sau facultate. Responsabilitatea profesorului e mai mare. Cum ar fi ca un judecator sa dea o pedeapsa mai aspra doar ca nu-i place de inculpat sau ca e rasist?:-/ Din pacate tot vorba buna poate sa te ajute pt ca e greu de demonstrat ca nota nu e impartiala...

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)