avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legislatie care permite reprezentare in instanta ruda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legislatie care permite reprezentare in instanta ruda de gradul 1 , care este licentiat in drept sa apere si sa aiba ...

Poate o ruda de gradul 1 ,licentiat in drept sa apere si sa aiba acces la un dosar penal
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:05, 13 Decembrie 2024
Avand in vedere doar aspectul „licentierii in drept”, nu poate.
Insa niste derogari exista, dar depinde si de concretul spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rudenii si afinitati mardialy mardialy 1)Exista vreo legatura de rudenie sau afinitate intre sotii a doua surori bune? 2)Daca unul din ei este licentiat in drept,il poate reprezenta pe celalalt in ... (vezi toată discuția)
Condamnat cu suspendare - mai execut ceva? ionut8209 ionut8209 In anul 2008 am fost judecat pentru uz de fals si delapidare si am primit un an jum cu suspendare iar in anul 2010 mai exact pe data de 20 11 2010 am condus ... (vezi toată discuția)
Art.181,alin.1c.pen , vatamare corporala elvwiyra elvwiyra Eu licentiata in drept si cu dorinta de a reusi admiterea la inm....iar fratele meu cu probleme cu legea #-o.Pe la discoteca , in urma cu circa 2 ani a avut o ... (vezi toată discuția)