avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum as putea sa aflu de unde sau de la cine am primit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum as putea sa aflu de unde sau de la cine am primit poprire ...

Cum as putea sa aflu de unde sau de la cine am primit poprire ?lucrul acesta facut stiind ca :in momentul in care am intrebat operatorul bancar de unde vine aceasta poprire care ca si fapt divers de asemenea depaseste jumatate de salariu,acesta mi-a spus numele unei firme de recuperari
Buna ziua

Trebuie sa intrebati executorul judecatoresc pe care vi l-a indicat banca.
Notificare banca, executror, creditor si in maxim 15 zile contestatie la executare, altfel nu prea mai aveti ce schimba. Tineti seama de termen, nu-l depasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire legala sau nu? flooderonline flooderonline Mi s-a trimis de catre un Executor judecatoresc : o comunicare in original (semnatura si stampila originale), o adresa in copie xerox (semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)