avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoturism abandonat pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoturism abandonat pe proprietatea mea

Aș vrea să știu și eu ce pot face să mă scap de un autoturism abandonat de fostul bărbat al lui mama. Practic când casa i-a luat foc au ars și actele mașinii care este (sau era) înscrisă pe numele lui! El a plecat la muncă în Germania și nu s-a mai întors "acasă" dar mașină a rămas în curte și stă acolo și ruginește de vreo 4 ani! Ce-aș putea face să mă debarasez de ea?!

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)