avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Am moștenit un autoturism, inscris ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Am moștenit un autoturism, inscris și am ...

Bună dimineața. Am moștenit un autoturism, inscris și am certificat de moștenitor, dar am domiciliul în alt județ. Care este procedura legala dacă doresc sa vând fără sa reinscriu. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: b74sgm , utilizator 17:47, 14 Decembrie 2024
dvs vreti sa-l vindeti fara sa-l inmatriculati? acest lucru e posibil doar daca il vindeti la fier vechi
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit piese auto second hand bppautos bppautos Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui autoturism din evidenta fiscala ContSters217095 ContSters217095 Buna ziua, Detin de ceva timp un autoturism inmatriculat avariat pentru care am impozite restante de platit. (numai pe 2011 as avea de platit 2000+ ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)