avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea localitatii pentru prestarea muncii in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea localitatii pentru prestarea muncii in folosul comunitatii.. ...

Schimbarea localitatii pentru prestarea muncii in folosul comunitatii..
Buna seara! Am primit o pedeapsa care include si munca in folosul comunitatii..Am primit-o pe raza localitatii unde aveam adresa pana in momentul sentintei..Intre timp m-am mutat la peste 300km si am schimbat si buletinul..Exista vreo procedura pt a-mi schimba munca in folosul comunitatii pe raza noii mele localitati?
Va multumesc pt atentie si raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in urma unui proces civil, s-a dispus inlocuirea ... Pondoe Pondoe Buna seara! In urma unui proces civil, s-a dispus inlocuirea amenzilor contraventionale cu munca in folosul comunitatii (300 ore). Decizia mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie pentru prestarea muncii in folosul comunitatii Ardelean22 Ardelean22 Am primit o condamnare cu suspendare cu supraveghere , impreuna cu munca in folosul comunitatii. Initial locuiam in comuna sisesti , si am primit de facut ... (vezi toată discuția)